ΚΥΘΝΟΣ

Ανέγερση παραδοσιακών εξοχικών κατοικιών σε ιδιόκτητα παραθαλάσσια οικόπεδα.

Η Κύθνος ή Θερμιά, το πρώτο νησί της γραμμής των Δυτικών Κυκλάδων, είναι ιδανική για μικρές αποδράσεις αλλά και για πολυήμερες διακοπές.

Οι αμέτρητες παραλίες της, το κυκλαδίτικο τοπίο με τις ξερολιθιές και η μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της θα σας κάνουν να νιώσετε καλοδεχούμενοι. Τα τελευταία δε χρόνια αποτελεί τόπο διακοπών διαφόρων γνωστών ηθοποιών του Hollywood και επιχειρηματιών διεθνούς φήμης.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση από τον Πειραιά πραγματοποιείται περίπου σε μιάμιση ώρα με ταχύπλοο ή σε 3 ώρες με συμβατικό πλοίο και από το Λαύριο σε 1 ώρα περιπου με συμβατικό πλοίο.

Η εταιρία μας σας παρέχει τη δυνατότητα:

  1. Ανέγερσης και πώλησης αυτόνομων κατοικιών με δικό τους οικόπεδο, από 60 τ.μ. έως και 180 τ.μ. (ή και ακόμα μεγαλύτερης) στις θέσεις: Αγιο Σώστη, Απόκρουση, Επισκοπή, Κολώνα, Φλαμπούρια και Σιμουσί.
  2. Πώλησης αγροτεμαχίων από 4 στρέμματα και πάνω χωρίς κτίσμα.

Αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει η ανέγερση τριών ανεξάρτητων κατοικιών στη θέση «Ακρωτήρια» επί οικοπέδου μας εκτάσεως 4.430 τ.μ. το οποίο έχει θέα τη θάλασσα.

Σε κάθε μία από τις κατοικίες αυτές θα ανήκει κατ’ αποκλειστική χρήση τμήμα οικοπέδου 1.400 περίπου τ.μ.

Συγκεκριμένα διατίθενται προς πώληση οι εξής υπό ανέγερση κατοικίες:

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1

Αυτή θα αποτελείται από ισόγεια κατοικία 69,53 τ.μ. με 2 υ/δ, λουτρό, σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα και μία υπόγεια αποθήκη 16,78 τ.μ.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2

Αυτή θα αποτελείται από ισόγεια κατοικία 64,63 τ.μ. με 2 υ/δ, λουτρό, σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα και μία υπόγεια αποθήκη 24,82 τ.μ.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3

Αυτή θα αποτελείται από ισόγεια κατοικία 74,42 τ.μ. με 2 υ/δ, λουτρό, σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα και μία υπόγεια αποθήκη 20,85 τ.μ.