Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής πολυκατοικιών από το 1972.

Ο όμιλος οικοδομικών επιχειρήσεων «Σουρλή» ιδρύθηκε από τον κ. Γεώργιο Σουρλή, ο οποίος από το έτος 1972 δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πολυκατοικιών.

Συγκεκριμένα ο όμιλος «Σουρλή» έχει αναγείρει έως σήμερα 128 πολυκατοικίες στο νομό Αττικής και ειδικότερα στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό, στο Κερατσίνι – Αμφιάλη, στον Πειραιά, στο Μαρούσι, στην Παλλήνη και στην Παιανία.

Αβέρωφ & Γιάνναρη | Κορυδαλλός
Περικλέους & Ευριπίδου | Νίκαια
Οι πολυκατοικίες αυτές φτιαγμένες κάθε μία με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, ξεχωρίζουν τόσο σχεδιαστικά και λειτουργικά όσο κυρίως για την ποιότητα και την αντισεισμική κατασκευή τους, φτιαγμένες με υλικά εξαιρετικής ποιότητος.

Πέραν δε αυτού ο όμιλος Οικοδομικών Επιχειρήσεων Σουρλή φημίζεται και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του, κατόπιν της πωλήσεως – το λεγόμενο και ως after sales service – κάτι που εξασφαλίζεται από μια άψογα οργανωμένη εταιρία, η οποία από το έτος 1972 βρίσκεται κοντά στον πελάτη.

Βασικό ρόλο στην επιτυχία του ομίλου Οικοδομικών Επιχειρήσεων Σουρλή και στην άψογα οργανωμένη δομή του, έχουν τόσο ο υιός του κ. Σουρλή και δη ο Νικόλαος Σουρλής όσο και ο γαμπρός του κ. Εμμανουήλ Χρηστάκος, οι οποίοι και αποτελούν συνεχιστές του μεγάλου αυτού έργου.

Τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Οικοδομικών Επιχειρήσεων Σουρλή ασχολείται και με την ανέγερση εξοχικών κατοικιών στην περιοχή του Πολύδροσου στον Παρνασσό, καθώς και στις νήσους Πάρο και Κύθνο σε ιδιόκτητα οικόπεδα του Ομίλου.